Преминете към съдържанието

Новини

Премиера на „Любовни истории“ по текстове на Иво Сиромахов

Премиера на „Любовни истории“ по текстове на Иво Сиромахов

Какво е общото между италианци и французи? Едните разбират живота, а другите знаят как да обичат. Казват, че за американците времето е пари. Руската душа пък е необятна като сибирската тайга. Българите по принцип разбираме от всичко, нищо че сме индивидуалисти, вярваме, че и другите ще ни повярват. Арменците – прагматични и скептични, ще ви очароват или с кухнята, или с акъла си. А какво събра талантив драматург като Иво Сиромахов и талантлив режисьор и актьор като Златомир Молдовански с амбицираните и всеотдайни актьори на Габровския драматичен театър, ще видите на 28 февруари и 4 март. Ще ви предложим 6 истории, в които любовта си тръгва, за да се върне триумфално.

ЛЮБОВНИ ИСТОРИИ
От Иво Сиромахов
Режисьор: Златомир Молдовански
Звуков дизайнер: Сам Клап
Художник: Джулия Тони Стоянова
Участват: Анатолий Ставрев, Поля Йорданова, Таня Йоргова, Найден Банчевски, Златомир Молдовански
––––––––––––––––––––––––––
Какво ли не бихме направили в името на любовта? Тя може да ни направи по-силни, но и да ни съсипе; да ни подготви да приемем всякакви предизвикателства, но и да ни прати в уединение; да ни накара да помъдреем, но и да се вдетеним. Всеки от нас иска едно и също: да обича и да бъде обичан. Как постигаш това? Няма логични методи. Тук инстинктът е вожд. А този инстинкт кара нашите персонажи да изпадат в ситуации, в които всеки зрител ще разпознае част от себе си и ще се посмее от сърце.Спектакълът е реализиран в партньорство с
„Rose Valley Theatre Group“ – Чикаго, САЩ Билети се продават на касата на театъра, всички каси ИзиПей/EasyPay или онлайн с карта:
28.02.: https://epaygo.bg/2096040957
04.03.: https://epaygo.bg/1663053617
Резервирайте на 0896745100Посетете сайта ни: https://dramagabrovo.com/
Последвайте ни в Инстаграм: shorturl.at/nxzKN
Абонирайте се за канала ни в YouTube: shorturl.at/oxAMR