Програма театър, еп. 3 Подкаст от театъра за театъра/карнавала!

Новия епизод на подкаста на Драматичен театър – Габрово ни среща със Светослав Славчев с когото си говорим за Карнавал Габрово 2021 и с Димитър Иванов – Капитана – първия български вентролог!

Приятно слушане!

ПРОГРАМА ТЕАТЪР – еп. 2.1

Подкаст от театъра, за театъра!

Епизод 2.1 ще ни запознае с Жана и Александър от Steam Room, които творят в сферата на съвременния танц и пърформанс и представиха на габровска сцена спектакъла DragON a.k.a. PONY…

Цялата публикация „ПРОГРАМА ТЕАТЪР – еп. 2.1“

ПРОГРАМА ТЕАТЪР – еп. 2.0

В „ПРОГРАМА ТЕАТЪР“, еп. 2.0 – Подкаст от театъра, за театъра… – Говорим си с Поля Йорданова, номинирана за награда „Икар“ в категория дебют и още…

Цялата публикация „ПРОГРАМА ТЕАТЪР – еп. 2.0“

ПРОГРАМА ТЕАТЪР – епизод 1.

„Програма театър“ е едно дълго обмисляно начинание. След няколко проби се надяваме, че получихме първия театрален подкаст.
В деня на театъра, когато същият е затворен за кратко, Ви каним да го чуете – говорим си интересни неща. Първият епизод ни среща с директора на габровския драматичен театър Петко Койчев, който ще ни обобщи театралната година „от затваряне – до затваряне“. А Емил Йорданов – куклен режисьор и един от създателите на „Малка театрална компания“, ще ни разкаже за иновациите в театралното изкуство.