Преминете към съдържанието

Новини

Магична среща „Златна котка“ се завръща на 27 февруари!

Магична среща „Златна котка“ се завръща на 27 февруари!

От вече далечната 2012 година в България се организира най-големият магичен фестивал на Балканите. Три дни фокусници от цял свят се събират в пределите на гр. Габрово и създават магична атмосфера, която може да се усети само на живо. Състезания, лекции, гала спектакъл и приятелски смях запълват времето на всички гости и участници на фестивала от петък до неделя. А кой ще грабне наградата „Златна Котка“ винаги е мистерия. Благодарение на Организаторите и Община Габрово фестивалът през 2022 година ще бъде най-зрелищният до сега. Визията и стремежа на организаторите за развитието на българското магично изкуство направиха Магична Среща „Златна Котка“ най-успешният и единствен последователен магичен фестивал в България.

Magic Gathering „Golden Cat“ / Магична среща „Златна Котка“ се завръща на 27 февруари 2022 година!
Билети може да закупите:
Онлайн: https://epaygo.bg/6434348030
На касата театъра от 10 януари, на всички каси EasyPay,
или да резервирате на 0896 745 100.
✅❗ВАЖНО❗ За зрители, които притежават билети за отменения през 2020 година спектакъл! Молим Ви да ги презаверите на касата на театъра, да ни пишете на goldencat@dramagabrovo.com, или да се обадите на 0894 765 338. Краен срок – 31.01.2022. След тази дата, билетите от 2020 година са невалидни и нямат стойност!

При провеждането на събитията ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки. Вход със зелен съртефикат. Пред залата ще има лаборатория за антигенни тестове.

Предишна публикация
Печеливши от Коледната томбола в Драматичен театър – Габрово

Печеливши от Коледната томбола в Драматичен театър – Габрово

Виж повече
Следваща публикация
Отстъпки за спектаклите в програмата на габровския театър!

Отстъпки за спектаклите в програмата на габровския театър!

Виж повече