Преминете към съдържанието

Новини

Април в Драматичен театър – Габрово

Април в Драматичен театър – Габрово

🎉❗️Скъпи приятели! Април идва „само“ с 25 събития на 5 сцени в Габрово и две представления в Дряново и Севлиево❗️ ❗️Оставете всичко и елате на театър❗️
🎭Очакваме всички габровци и гостите на града на най-значимото театрално събитие в областта – Международен фестивал на монодрамата „Соло Акт“ 2024, който ще се проведе от 2 до 7 април.
🎭Пълна програма на фестивала и как да закупите билети вижте ето тук: https://bit.ly/48WaPJV


🎭На 11 април на габровска сцена ще видим чисто новия спектакъл на Теди Москов и Театър Васил Друмев – Шумен със специалното участие на Мая Новоселска.
🎟Билети може да закупите на касата на театъра и тук: https://entase.to/bg


🎭На 15 април ни очаква премиерата на най-новия ни спектакъл СЛЪНЧЕВ ДЕН, който обещава много музика и страхотни мигове за семейната ни публика!
🎟Билетите са на касата на театъра и онлайн: https://entase.to/o8
🎭18 април е запазен за любимите чудомирови герои, режисирани от Невена Митева и в изпълнение на актьорите от Музикално-драматичен театър „К. Кисимов“ / България. Не пропускайте НЕ СМЕ ОТ ТЯХ по Чудомир
🎟Билети на касата и онлайн тук: https://entase.to/oU


🎭22 април е датата на която посрещаме колегите от Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ и спектакъла на Бина Харалампиева ПОД ИГОТО по мотиви от романа на Иван Вазов. На сцената ще видим Иван Юруков, Богдан Бухалов, Христина Джурова, Стоян Радев, Веселина Михалкова и още над 15 артисти.
🎟Билети: https://entase.to/b7


🎭23 април е запазен отново за най-малките ни зрители, които ще видят спектакъла ДЪЩЕРЯТА НА САМУРАЯ.
🎟Билети: https://entase.to/oK


Ако сериалът ПРИЯТЕЛИ ви липсва – веднага си осигурете билет за Стенд-ъп комеди шоуто на Кючуков на 25 април.
Билети: https://entase.to/3T


🎭26 април е запазен за зрелостниците на Национална Априловска Гимназия, които ще представят спектакъла, по който работи тазгодишния абитуриентски випуск.
🎭На 30 април, съвсем в края на месеца – посрещаме Любо Нейков, Ненчо Илчев и компания за спектакъла Стриптизьори, който ще се играе в зала „Възраждане“.
🎟Билети на касата на театъра и тук: https://entase.to/oD