Skip to content

News

Драматичен театър “Рачо Стоянов” остава отворен!

Драматичен театър “Рачо Стоянов” остава отворен!

Скъпи приятели,

❗Драматичен театър “Рачо Стоянов” – Габрово продължава да работи при спазване на всички актуални наредби на Министерство на Здравеопазването! При провеждане на събития освен валиден билет, на зрителите над 18 години ще се изисква наличието на “Зелен сертификат”, съгласно всички действащи наредби. Молим публиката за търпение и разбиране, предвид тежката ситуация, в която се намираме всички!

?Може би няма по-подходящ момент, в който да поканим отново зрителите между 12 и 18 годишна възраст да посетят театъра и предстоящите ни спектакли! Всички ученици и студенти могат да се възползват от отстъпки до 50 % от цените на повечето от предстоящите събития, включително и тези в предстоящия фестивал на монодрамата “Соло Акт” от 7 до 11 ноември!

?За по-голяма сигурност и спокойствие на нашите зрители ще осигуряваме не повече от 75 % от капацитета на салоните, в които ще се провеждат спектакли.

?Каним Ви на Международният фестивал на монодрамата “Соло акт”, в който очакваме специално участие от колегите от Николаевския академичен театър – Украйна! Очаквайте пълна програма на фестивала и много изненади!

☎ Винаги актуална информация на: 0896 745 100 или на фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/theatregabrovo