Магична среща „Златна котка“ се завръща на 27 февруари!

От вече далечната 2012 година в България се организира най-големият магичен фестивал на Балканите. Три дни фокусници от цял свят се събират в пределите на гр. Габрово и създават магична атмосфера, която може да се усети само на живо. Състезания, лекции, гала спектакъл и приятелски смях запълват времето на всички гости и участници на фестивала от петък до неделя. А кой ще грабне наградата „Златна Котка“ винаги е мистерия. Благодарение на Организаторите и Община Габрово фестивалът през 2022 година ще бъде най-зрелищният до сега. Визията и стремежа на организаторите за развитието на българското магично изкуство направиха Магична Среща „Златна Котка“ най-успешният и единствен последователен магичен фестивал в България.

Magic Gathering „Golden Cat“ / Магична среща „Златна Котка“ се завръща на 27 февруари 2022 година!
Билети може да закупите:
Онлайн: https://epaygo.bg/6434348030
На касата театъра от 10 януари, на всички каси EasyPay,
или да резервирате на 0896 745 100.
✅❗ВАЖНО❗ За зрители, които притежават билети за отменения през 2020 година спектакъл! Молим Ви да ги презаверите на касата на театъра, да ни пишете на goldencat@dramagabrovo.com, или да се обадите на 0894 765 338. Краен срок – 31.01.2022. След тази дата, билетите от 2020 година са невалидни и нямат стойност!

При провеждането на събитията ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки. Вход със зелен съртефикат. Пред залата ще има лаборатория за антигенни тестове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *